HOE ROL JE EEN JOINT?

Om een joint te draaien heb je de volgende dingen nodig nodig: vloeitjes, filtertips, grinder, wiet, tabak of kruidenmix. Al het bovenstaande is meestal wel verkrijgbaar in de coffeeshop waar jij bent. Meestal kan je ze vinden bij de balie, maar als je er geen ziet, moet je het gewoon aan een medewerker van de coffeeshop vragen. Zij kunnen je altijd wel helpen met deze spullen, dus als je niet precies weet hoe het werkt maakt dat niet uit. 

Eerst moet je je wiet vermalen. Als je geen grinder hebt, kun je er een vragen in een coffeeshop. Voeg tabak, kruiden toe of je kunt het gewoon puur roken, maar dan is het erg hard en sterk – ik zou je aanraden om tabak te gebruiken als je een beginner bent. Als je het roken van tabak wilt vermijden, moet je om kruidenvuller vragen, je kunt deze kruidenmix in de meeste coffeeshops krijgen, maar niet in elke winkel. Als je wiet klaar is, pak je je vloeitje met de plakkant naar boven, vul het met wiet en verspreid het over het papier. Laat aan de linkerkant wat ruimte over voor je filter.

Op deze manier krijg je de perfecte joint, en steek je ook nog eens wat ervaring op. 2 vliegen in 1 klap dus. Stel je bent in Den-Haag, kan ik je zeker aanraden om langs Greenhouse Secret Farmers te gaan, zij hebben de beste coffeeshop van het land, naar mijn mening dan. 

www.greenhouse-secretfarmers.com